LEES EERST EVEN DIT

Welkom! Crisissen brengen het beste in mensen naar boven (lees Rutger Bregman!) en als er nu iets is waar ik in wil geloven is het wel in het beste in elke mens. Mediteren gaat de wereld niet anders doen draaien, maar toch. Bijdragen tot een persoonlijk evenwicht doet het wel en je ondersteunt er je zelfgenezend systeem mee. Je vindt hier een gratis mini- full présence meditation, ik raad je aan om vooraf ook even de inleiding te bekijken. De meditatie is "basis", in principe kan iedereen er mee aan de slag. Echter, het is geen persoonlijke coaching, laat staan therapie. Je kan ze gebruiken om tot rust te komen, je gedachten te verzetten, iets goed te doen voor jezelf en je lichaam. Zie het in dat kader.

Zet je comfortabel op een stoel, op een plek die veilig en vertrouwd aanvoelt. Als het kan, zonder je even af, zet een hoofdtelefoon op, doe de deur dicht of train meteen je aandacht tussen je spelende kinderen. Ik nodig je uit tot een ervaring in een niet-dagelijks kader ; stilte, traagheid, laissez-venir en laissez-faire. Gun jezelf daarvoor de tijd en ruimte.

Ik hoor graag je feedback, ervaring en wensen via katrien@bebolder.be

#spreadtheword en #spreadthelove - take care! 

I 

*Algemene voorwaarden : door je aan te melden voor deze video, stem je in met het aanmelden op de nieuwsbrief van Bolder. Je kan je daarvoor op elke moment terug uitschrijven (onderaan de nieuwsbrief of via een mail naar katrien@bebolder.be). Video en ander materiaal : alle rechten voorbehouden aan Bolder. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze pagina aantreft bij Bolder of zijn gelicenceerd aan Bolder. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Bolder. De video's mogen worden bekeken op een scherm, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik. Bolder voert het beheer over de pagina op deze website. Het linken en verwijzen, het doorgeven van wachtwoorden naar deze pagina op deze website is niet toegestaan.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

www.bebolder.be © 2019

BOLDER I Mortsel I 0485/185533

Ondernemingsnummer 0560715527 Rizivnummer 5.33384.19.522